SHËRBIMET DHE TARIFAT TONA

TARIFA SHERBIM INTERNET I DEDIKUAR

(SHERBIM ME KABULL)

 • Linjë e dedikuar fibër, Wireless nga rrjeti kryesor i Moraldonet ose nga pika më e afërt e shpërndarjes.

 • 24 ore trafik i pa limituar interneti për rrjete (LAN). Asistencë e plotë teknike nëpërmjet telefonit ose në zyrën tuaj.

Tarifë për instalimin, konfigurimin, pajisjet dhe asistencën. 70 Euro

IP publike e përfshirë në shërbim. 

 • 5Mbps / 5Mbps dedikuar – 5000 Lekë/muaj

 • 10Mbps / 5Mbps dedikuar – 10 000 Lekë/muaj

 • 15Mbps / 10Mbps dedikuar – 15 000 Lekë/muaj

* Më shumë bandwidth i vlefshëm nqs kerkohet.

TARIFA SHERBIM INTERNET ME ANTENE

(SHERBIM WIRELESS)

Tarifë për instalimin, konfigurimin, pajisjet dhe asistencën 5000 leke

 • 1 Mbps/512kbps shared – 1000 Leke/muaj

 • 2 Mbps/512kbps shared – 1500 Leke/muaj

 • 3 Mbps/768kbps shared – 1700 Leke/muaj

 • 4 Mbps/1024kbps shared – 2000 Leke/muaj

TARIFA SHERBIM INTERNET ME KABULL

Për shërbimin kabull instalimi është falas, dhe përfshihet një router Wi-Fi

 • 5 Mbps – 1500 Lekë/muaj

 • 10 Mbps – 2000 Lekë/muaj

Për Pagesa 6 Mujore – 1 Muaj Falas  /  Për Pagesa 12 Mujore – 2 Muaj Falas

PËR OFERTAT TONA MË TË FUNDIT =>

KONTAKTE

Zyra Qendrore

 • 069 29 74 769
 • 052 2 348 17

Suporti Teknik

 • info@moraldonet.al
 • 069 29 74 769
 • 069 39 88 080
 • 052 2 348 17

Shitje per bizneset

 • 069 29 74 769
 • 052 2 348 17

Testi i Shpejtesise

Kontrolloni ne cdo moment shpejtesine per te cilen ju paguani.

Kontrata e Sherbimit

Klikoni me siper per te shkarkuar kontraten e sherbimit.

Harta e Mbulimit

Moraldonet ofron sherbimin internet kabull/wireles ne zonen e Durresit

Treguesi i Cilësise

Klikoni me siper per te shkarkuar treguesin e cilesise se sherbimit.