TARIFA SHERBIM INTERNET I DEDIKUAR

(SHERBIM ME KABULL)

 • Linje e dedikuar fiber, Wireless nga rrjeti kryesor i Moraldonet ose nga pika me e afert e shperndarjes.
 • 24 ore trafik I pa limituar interneti per rrjete (LAN). Asistence e plote teknike nepermjet telefonit ose ne zyren tuaj.

Tarife per instalimin, konfigurimin, paisjet dhe asistencen. 70 Euro

IP publike e perfshire ne sherbim. 

 • 5Mbps / 5Mbps dedikuar – 5000 Leke/muaj
 • 10Mbps / 5Mbps dedikuar – 10 000 Leke/muaj
 • 15Mbps / 10Mbps dedikuar – 15 000 Leke/muaj

* Me shume bandwidth i vlefshem nqs kerkohet.

TARIFA SHERBIM INTERNET ME ANTENE

(SHERBIM WIRELESS)

Tarife per instalimin, konfigurimin, paisjet dhe asistencen. 5000 leke

 • 1 Mbps/512kbps shared – 1000 Leke/muaj
 • 2 Mbps/512kbps shared – 1500 Leke/muaj
 • 3 Mbps/768kbps shared – 1700 Leke/muaj
 • 4 Mbps/1024kbps shared – 2000 Leke/muaj

TARIFA SHERBIM INTERNET ME KABULL

Per sherbimin kabull instalimi eshte falas, dhe perfshihet nje router Wi-Fi

 • 5 Mbps – 1500 Leke/muaj
 • 10 Mbps – 2000 Leke/muaj

Per Pagesa 6 Mujore – 1 Muaj Falas  /  Per Pagesa 12 Mujore – 2 Muaj Falas

KONTAKTE

Zyra Qendrore

 • 069 29 74 769
 • 052 2 348 17

Suporti Teknik

 • info@moraldonet.al
 • 069 29 74 769
 • 052 2 348 17

Shitje per bizneset

 • 069 29 74 769
 • 052 2 348 17

Testi i Shpejtesise

Kontrolloni ne cdo moment shpejtesine per te cilen ju paguani.

Kontrata e Sherbimit

Klikoni me siper per te shkarkuar kontraten e sherbimit.

Harta e Mbulimit

Moraldonet ofron sherbimin internet kabull/wireles ne zonen e Durresit

Treguesi i Cilësise

Klikoni me siper per te shkarkuar treguesin e cilesise se sherbimit.