TARIFA SHERBIM INTERNET I DEDIKUAR

(SHERBIM ME KABËLL)

Linjë e dedikuar fibër, Wireless nga rrjeti kryesor i Moraldonet ose nga pika më e afërt e shpërndarjes. 24 ore trafik i pa limituar interneti për rrjete (LAN). Asistencë e plotë teknike nëpërmjet telefonit ose në zyrën tuaj.

Tarifë për instalimin, konfigurimin, pajisjet dhe asistencën. 70 Euro

IP publike e përfshirë në shërbim.

5Mbps / 5Mbps dedikuar


5000 Lekë/muaj

10Mbps / 5Mbps dedikuar


10 000 Lekë/muaj

15Mbps / 10Mbps dedikuar


15 000 Lekë/muaj

* Më shumë bandwidth i vlefshëm nqs kerkohet.

TARIFA SHERBIM INTERNET ME ANTENE

(SHERBIM WIRELESS)

Tarifë për instalimin, konfigurimin, pajisjet dhe asistencën 5000 leke

1Mbps / 512Kbps shared


1000 Lekë/muaj

2Mbps / 512Kbps shared


1500 Lekë/muaj

3Mbps / 768Kbps shared


1700 Lekë/muaj

4Mbps / 1Mbps shared


2000 Lekë/muaj

TARIFA SHERBIM INTERNET ME KABULL

Për shërbimin kabull instalimi është falas, dhe përfshihet një router Wi-Fi

5Mbps


1500 Lekë/muaj

10Mbps


2000 Lekë/muaj

TARIFAT DHE SHËRBIMET TONA

TARIFA SHERBIM INTERNETI FAMILJAR

(SHERBIM ME KABËLL)

 • Linjë e dedikuar fibër, Wireless nga rrjeti kryesor i Moraldonet ose nga pika më e afërt e shpërndarjes.
 • 24 ore trafik i pa limituar interneti për rrjete (LAN). Asistencë e plotë teknike nëpërmjet telefonit ose në zyrën tuaj.

Tarifë për instalimin, konfigurimin, pajisjet dhe asistencën. 70 Euro

IP publike e përfshirë në shërbim. 

 • Shpejtesi 30 Mbps downnload/upload : 1200 lek/muaj
 • Shpejtesi 50 Mbps downnload/upload : 1500 lek/muaj
 • Shpejtesi 100 Mbps downnload/upload : 2000 lek/muaj

* Më shumë bandwidth i vlefshëm nqs kerkohet.

TARIFA SHERBIM INTERNET BIZNES

Për shërbimin kabull instalimi është falas, dhe përfshihet një router Wi-Fi

 • Shpejtesi 50 Mbps downnload/upload : 2500 lek/muaj
 • Shpejtesi 100 Mbps downnload/upload : 3500 lek/muaj
TARIFA SHERBIM INTERNET ME ANTENE

(SHERBIM WIRELESS)

Tarifë për instalimin, konfigurimin, pajisjet dhe asistencën 5000 leke

 • 1 Mbps/512kbps shared – 1000 Leke/muaj
 • 2 Mbps/512kbps shared – 1500 Leke/muaj
 • 3 Mbps/768kbps shared – 1700 Leke/muaj
 • 4 Mbps/1024kbps shared – 2000 Leke/muaj

Për Pagesa 6 Mujore – 1 Muaj Falas

Për Pagesa 12 Mujore – 2 Muaj Falas